• Gratis busvervoer: seniorennamiddag Parkhappening

  Op maandag 15 juli vindt de seniorennamiddag plaats van de parkhappening. Nieuw dit jaar! De ouderenadviesraad en de dienstencentra leggen busvervoer in voor de senioren van Sint-Lenaarts, Sint-Job-in-'t-Goor en Brecht. 

  lees meer
 • Infoavond: Pas Zwanger

  Je bent pas zwanger en benieuwd naar wat je te wachten staat. Tijdens de infoavond ‘pas zwanger’ op woensdag 20 juni 2019 krijg je een antwoord op al je vragen, twijfels en bezorgdheden.

  lees meer
 • Aanleg werfreserve contractuele verpleegkundige

  Het OCMW van Brecht gaat over tot de aanleg van een werfreserve voor de toekomstige vacature van een contractuele verpleegkundige (bachelor C3-C4 of master BV1-BV3). Je kandidaat stellen kan tot 31 december 2019.

  lees meer
 • Infoavond jobstudenten woonzorgcentrum - nuttige documenten

  Voor de zomervakantie van 2019 is woonzorgcentrum Sint-Maria in Brecht opnieuw op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor de diensten verpleging, verzorging, ergotherapie/kinesitherapie, logistiek, keuken en onderhoud. Bekijk de informatiebrochure en het sollicitatieformulier.

  lees meer
 • Gemeente en welzijnscampus Brecht werken op afspraak

  Wie vanaf december op de dienst burgerzaken, dienst omgeving (nieuwe naam dienst grondgebiedszaken) of in de welzijnscampus moet zijn, maakt hiervoor een afspraak.

  lees meer
 • welzijnscampus

  De welzijnscampus is voor jou als inwoner het eerste zichtbare resultaat van de integratie van OCMW en gemeente. Een aantal diensten van het gemeentehuis verhuist met hun aanbod naar de gebouwen van het OCMW en het dienstencentrum in Brecht. Je leest meer in de katern.

  lees meer

Producten

Laatste nieuws

Abonneren op Laatste nieuws

in Brecht