• Nieuwe vacature: halftijdse logistiek medewerker

  WZC Sint-Maria is op zoek naar een enthousiaste logistiek medewerker. Je staat in voor het uitvoeren van allerlei taken die met het maaltijdgebeuren te maken hebben in het woonzorgcentrum. Je kandidaat stellen kan tot 20 juli 2022.

  lees meer
 • WZC Sint-Maria is op zoek naar enthousiaste kinesitherapeuten

  Woonzorgcentrum Sint-Maria (onderdeel van de welzijnscampus) is op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeuten om hun team te versterken.

  lees meer
 • WZC Sint-Maria is op zoek naar onderhoudsmedewerker

  Woonzorgcentrum Sint-Maria (onderdeel van de welzijnscampus) is op zoek naar een onderhoudsmedewerker met een vervangingscontract 50% voor een langdurige vervanging.

  lees meer
 • WZC Sint-Maria is op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen

  Zie jij het als een uitdaging om bijkomend ervaring op te doen in een woonzorgcentrum? Spreekt het jou bovendien aan om bij te dragen aan het welzijn van onze bewoners, dan ben je bij ons woonzorgcentrum van harte welkom!

  lees meer
 • welzijnscampus

  De welzijnscampus is voor jou als inwoner het eerste zichtbare resultaat van de integratie van OCMW en gemeente. Een aantal diensten van het gemeentehuis verhuist met hun aanbod naar de gebouwen van het OCMW en het dienstencentrum in Brecht. Je leest meer in de katern.

  lees meer

Producten

Laatste nieuws

Abonneren op Laatste nieuws