• Woonzorgcentrum Sint-Maria zoekt jobstudenten voor zomervakantie 2022!

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten verpleging-verzorging, ergotherapie/kinesitherapie, logistiek, keuken en onderhoud om tijdens de zomermaanden van 2022 onze werking mee te ondersteunen.  Inschrijven kan tot uiterlijk 14 februari 2022.

  lees meer
 • WZC Sint-Maria is op zoek naar onderhoudsmedewerker

  Woonzorgcentrum Sint-Maria (onderdeel van de welzijnscampus) is op zoek naar een onderhoudsmedewerker met een vervangingscontract 50% voor een langdurige vervanging.

  lees meer
 • WZC Sint-Maria is op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen

  Zie jij het als een uitdaging om bijkomend ervaring op te doen in een woonzorgcentrum? Spreekt het jou bovendien aan om bij te dragen aan het welzijn van onze bewoners, dan ben je bij ons woonzorgcentrum van harte welkom!

  lees meer
 • Brechtse maatregelen: coronavirus

  Het coronavirus is meer dan ooit actief, waardoor het naleven van de genomen maatregelen van groot belang is, om het aantal besmettingen in te perken. Zoals jij ook al merkte, veranderen de maatregelen regelmatig. Alle informatie over corona en de meest recente maatregelen worden steeds aangevuld op www.brecht.be/corona.

  lees meer
 • welzijnscampus

  De welzijnscampus is voor jou als inwoner het eerste zichtbare resultaat van de integratie van OCMW en gemeente. Een aantal diensten van het gemeentehuis verhuist met hun aanbod naar de gebouwen van het OCMW en het dienstencentrum in Brecht. Je leest meer in de katern.

  lees meer

Producten

Laatste nieuws

Abonneren op Laatste nieuws