Containers hout te koop

Het gemeentebestuur verkoopt containers met hout: stammen en delen van de kruin. Een container bevat verschillende soorten loof- en naaldbomenhout met verschillende afmetingen (korte, dikke, lange…stukken). De containers zijn niet op voorhand te bezichtigen.

Een volle container (ongeveer 12m3) kost 175 euro en wordt gratis thuisgebracht na betaling (enkel leveringsadres binnen Brecht). Let wel op: het leveringsadres moet goed bereikbaar zijn met zwaar verkeer (camion)! Duid bij je inschrijving de locatie van de levering duidelijk aan (met een foto of markering ter plaatse). Als het hout na enkele dagen uit de container is, komt de technische dienst deze uiteraard volledig leeg, terug ophalen.

Inschrijven
Geïnteresseerden kunnen zich (doorlopend) inschrijven. Wanneer er een volle container is, wordt de eerste geïnteresseerde opgebeld. Momenteel zijn er 15-tal loten te koop. De samenstelling van het hout in de container is niet te kiezen of aan te passen. Bij een volgende
volle container, wordt de volgende geïnteresseerde verwittigd. Heb jij interesse in een container stookhout? Vul dan het digitaal formulier in  of neem contact op met onderstaande dienst.

Info:
Groendienst, Van Pulstraat 15, 03 660 17 20

Afbeeldingen