Ben jij de geknipte uitbater voor sporthal De Ring?

Heb jij de ambitie om de gemeentelijke sporthal met cafetaria onder jouw hoede te nemen? Stel je dan uiterlijk 29 maart om 10.00 uur kandidaat met een bod voor de maandelijkse concessievergoeding.

Emily Van Loon, de uitbaatster van de gemeentelijke sporthal De Ring, beëindigt na 3 succesvolle jaren de overeenkomst met het gemeentebestuur. De gemeente gaat nu op zoek naar een nieuwe uitbater. De uitbating van de sporthal is vanaf 1 juli 2016 door middel van een concessieovereenkomst vacant. De minimumprijs van de inschrijving bedraagt 1.500 euro / maand.

De sporthal omvat 1 grote sportzaal, 1 kleine sportzaal met spiegelwand, kleedkamers en een cafetaria.  Er zijn wekelijks meer dan 15 clubs actief in de sporthal.

Ben je ondernemend, creatief en sportief en wil je er werk van maken om de Brechtse sporters kwaliteit en een goede service te bieden? Heb je eventueel ervaring in de horeca als zelfstandig uitbater of medewerker? Dan ben jij de persoon die wij nodig hebben.

Interesse?

Heb je interesse, dan kan je de concessievoorwaarden hieronder digitaal raadplegen. Je kan eventueel ook een papieren versie afhalen op de dienst interne zaken in het gemeentehuis van Brecht. De inschrijvingen moeten uiterlijk op 29 maart 2016 om 10.00 uur toekomen bij het college van burgemeester en schepenen, Gemeentepark 1, 2960 Brecht onder gesloten omslag met de vermelding “ inschrijving gemeentelijke sporthal De Ring”.

Info: Sportdienst, Gemeenteplaats 1, 03 660 28 33 of sportdienst@brecht.be