Behaagactie

Jaarlijks na de zomer en in het vroege najaar loopt de behaagactie van Natuurpunt om mensen aan te sporen gebruik te maken van streekeigen planten of autochtoon plantgoed. De gemeente Brecht werkt sinds 2011 mee aan deze actie. Kiezen voor streekeigen of inheems groen is immers kiezen voor kwaliteit: ontdek nu de voordelen van streekeigen plantgoed tegen sterk verlaagde prijzen door samenaankoop. Verschillende planten (struiken, hagen, bomen en klimplanten) zijn te bestellen tot einde oktober.

Behaag... Natuurlijk 2019

Download het bestelformulier uit de infobundel of haal het op de dienst omgeving en breng het vanaf 2/09/2019 en voor 31/10/2019 samen met het te betalen bedrag binnen. Het afhaalmoment vindt plaats op zaterdag 7 december 2019 tussen 12.00 en 13.00 uur in het Gemeentemagazijn, Van Pulstraat 15.

Info over de juiste samenstelling van de pakketten en welke planten autochtoon zijn vind je op de website. Deze webpagina’s bereikt je ook via www.natuurpunt.be/behaag. Alles is reeds aan de actie 2019 aangepast.

Info: website 'behaag...natuurlijk' of op de campagnesite van natuurpunt