Roefeldag

De Jeugdraad van Brecht pakt uit met geweldig leuk nieuws: ook dit jaar wordt de Roefeldag weer georganiseerd. Op zaterdag 4 mei 2019 mogen alle kinderen uit onze gemeente van eerste leerjaar tot en met zesde leerjaar zich volop komen uitleven. Een namiddag vol uitdagingen, spel, plezier en vrienden!

Het hele gebeuren zal plaatsvinden in het gemeentepark. Als afsluiter hebben we weer een spetterend optreden voorzien. Dit optreden is exclusief voor de deelnemers. Dit jaar komt De Bende een feestje bouwen bij ons. Wie De Bende al aan het werk zag op het podium, weet dat Lisa Michels (K3 zoekt K3) & Joyce Beullens (Studio 100 TV) samen met hun muzikanten de zotste toeren uithalen om iedereen aan het zingen, dansen & springen te krijgen.

Een inschrijvingsbrief met meer info over hoe je kan inschrijven en andere praktische zaken volgt in maart via de lagere school.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Roefeldag 2019
Copyright: Jeugdraad Brecht
Wanneer zaterdag 4 mei 2019 van 12:30 tot 18:00
Waar Gemeentepark
Gemeentepark, 2960 Brecht
Bekijk op kaart
Contact Mail: jeugdraadbrecht@gmail.com
Prijs€ 4 (Basistarief: 4,00 €)
Leeftijd Toegankelijk voor kinderenHallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.uitmetvlieg.be!
Vanaf 6+ jaar