Knuffelturnen

De Gezinsbond in Sint-Job-in-'t-Goor biedt een nieuwe reeks Knuffelturnen aan; deze keer voor peuters van 1,5 tot 3 jaar met mama of papa of grootouders. Martina Gylsen die onze vorige reeks heeft begeleid wil ook deze reeks begeleiden. Samen bewegen, tijd maken voor elkaar, plezier beleven zonder prestatiedruk; dat is volop genieten!

Knuffelturnen is een leuke vorm van bewegingsopvoeding voor peuters. Via speelse en uitdagende oefeningen wordt de basismotoriek van de kinderen gestimuleerd. Zo ontdekt ieder de grenzen van het eigen lichaam en dat van de andere. Naast bewegen staat de verbondenheid tussen (klein)kind en (groot)ouder centraal, maar ook de vaardigheid om relaties aan te gaan wordt gestimuleerd. Vertrouwen krijgen, initiatief nemen, zelfzeker worden en rekening houden met anderen wordt hier nagestreefd. Inschrijven kan op website: sintjobintgoor.gezinsbond.be of per mail: betty.goossens@telenet.be Een groot badlaken meebrengen (yogamatjes zijn beschikbaar)

Copyright: Gezinsbond VZW
Wanneer van 17/11/19 tot 15/12/19 zo van 10:00 tot 11:00 (ma, di, woe, do, vrij, za gesloten)
Waar Lindenboom
Kerklei 18 A, 2960 Sint-Job-In-'t-Goor
Bekijk op kaart
Reservaties Mail: betty.goossens@telenet.be
Telefoon: 03 636 35 40
Prijs€ 40 (Voor de reeks van 5 sessies: 25€ voor leden (lidkaart meebrengen)40€ voor niet-leden.)
Doelgroep Vanaf peuterleeftijd (0+),
Leeftijd Toegankelijk voor kinderenHallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.uitmetvlieg.be!
Vanaf 1+ jaar