Buitenspeeldag Brecht

Op woensdag 24 april 2019 is het weer zover! Dan is het Buitenspeeldag. Dit jaar zal de buitenspeeldag enkel doorgaan in het Gemeentepark in Brecht. Volgende jaren zal de Buitenspeeldag dan doorgaan in Sint-Job-in-'t-Goor of Sint-Lenaarts. Op deze manier krijgt iedere deelgemeente zijn eigen Buitenspeeldag.

Naast Nickelodeon en Ketnet zal ook VTMKZOOM die dag het buitenspelen promoten. Op die dag gaan alle drie de zenders tussen 13.00 en 17.00 uur op zwart. Geen televisie die namiddag en dus een duidelijk signaal om naar buiten te gaan!

Voor dit evenement moet je niet op voorhand inschrijven. Je kan vrij komen en gaan. Wij kunnen daarom onmogelijk iedereen in de gaten houden. Houd als ouder dus zeker een oogje in het zeil.
Meebrengen: kledij om buiten te spelen, een picknick en drankjes als suggestie bij goed weer.

Een greep uit het aanbod: klimmuur, zweefmolen, boogschieten, kantelmuur, minigolf, draailadders, uitdagende fietsen, 3 springkastelen en een stormbaan, kleutertuin (wipwapjes, schuifaf), handmatige rodeostier, ...

Bron: UiTinVlaanderen.be

Buitenspeeldag
Copyright: buitenspeeldag
Wanneer woensdag 24 april 2019 van 13:00 tot 17:00
Waar Gemeentepark
Gemeentepark, 2960 Brecht
Bekijk op kaart
PrijsGratis (Basistarief: 0,00 €)
Leeftijd Toegankelijk voor kinderenHallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.uitmetvlieg.be!
Vanaf 2+ jaar
Links www.jeugdwerkingbrecht.be,