• Problemen met online inschrijvingen en ticketverkoop

  Tijdens de weekends van 18-19 oktober en 1-2 november 2014 wordt er gewerkt aan het datacenter van CIPAL. Het is best mogelijk dat je dan moeilijkheden ondervindt met de ticketverkoop en de inschrijvingen voor activiteiten van jeugd, sport of cultuur. Onze excuses daarvoor.

  lees meer
 • (c) Gilles Monart

  Kindervoorstellingen in de herfstvakantie

  Tijdens de herfstvakantie zijn er verschillende kindervoorstellingen in het gc Jan vander Noot en in Dienstencentrum 't Sluisken, met onder andere de wereldkampioen kunstfluiten!

  lees meer
 • Hans Van Cauwenberghe op zaterdag 25 oktober in GC Brecht

  Acteur Hans Van Cauwenberghe brengt op zaterdag 25 oktober 2014 zijn eerste monoloog naar het boek 'Het verslag van Brodeck' van Philippe Claudel. Een verhaal dat in je poriën gaat zitten en meteen een parabel die plaats en tijd overstijgt.

  lees meer
 • Verschillende voorstellingen uitverkocht

  Uitverkocht: Begijn Le Bleu (7/11), Nigel Williams (24/1), Raymond Van Het Groenewoud (14/3). Bekijk snel ons programma om te kijken voor welke voorstellingen er wel nog tickets zijn!

  lees meer
 • Cultuurcursussen en -uitstappen september - oktober

  De cultuurdienst organiseert in september en oktober een uitstap en enkele cursussen/vormingen waar nog enkele plaatsjes voor vrij zijn:

  lees meer
 • KOOP JE ABONNEMENT

  ONLINE

  lees meer

GC Brecht

Recente nieuwsberichten

Abonneren op Recente nieuwsberichten

in Brecht